Gemakkelijk betalen met iDeal
Gratis verzending
Bezoek de outlet
Vind uw nachtrust

Bedden Rotterdam

Bedden in Rotterdam

Opzoek naar bedden of boxsprings? Dan bent u bij Nettobed aan het juiste adres. Wij leveren bedden bij u in Rotterdam. Neem eens een kijkje in onze outlet.

Den Bosch

U woont in Rotterdam en u bent opzoek naar een bed, dan kunnen wij u zeker verder helpen. U zoekt comfort en wilt graag de drukte van Rotterdam even ontvluchten. Nettobed heeft een uitgebreid aanbod aan bedden en boxsprings, die zorgen voor comfort en ontspanning. 

Assortiment

Wij bieden een breed assortiment aan bedden. De bedden zijn leverbaar in veel maatvoeringen en diverse kleurcombinaties. Naast bedden en boxsprings hebben wij ook matrassen, bedbodems, kasten en bedtextiel in ons assortiment. U kan bij ons dus zo vanuit uw huis in Rotterdam een compleet bed met al het toebehoren bestellen. 

Wilt u liever de bedden in het echt bezichtigen dan kan dat ook. Vanuit Rotterdam bent u binnen 40 minuten in onze showroom in Oosterhout. In de showroom kunt u in alle rust de bedden bekijken en wellicht doet u nog nieuwe ideeën op. 

Levering

De meeste bedden van Nettobed komen uit Nederland of Duitsland, daardoor kunnen wij u vaak van lange levertijden besparen. Wij leveren uw bed netjes bij uw thuis af in Rotterdam. Alle bedden worden ongemonteerd afgeleverd. Het is ook mogelijk dat wij het bed voor u monteren. Het monteren zal dan bij u op locatie in Rotterdam gebeuren, hier is een speciaal tarief voor.